Book her

Fjordstierne

En helt særlig attraktion i Fjordlandet er Fjordstien, en 275 km lang cykel- og vandresti, som fører dig rundt langs Roskilde Fjord og Isefjorden.

Den regionale cykelrute nr. 40, også kaldet Fjordstien, er i alt 275 km lang, og du skal med fire færger for at komme hele vejen rundt. Fjordstien er en natursti langs Roskilde Fjord og Isefjorden. Fjordnærhed og trafiksikkerhed har været nøgleordene i stiprojektet, og mange steder kommer du så tæt på kysten, at du kan nyde udsigten til vandet og brisen fra fjorden, mens du bevæger dig af sted. Fjordstien følger eksisterende gamle vejforløb, mark- og skovveje, men der er også nyanlagte stier. Flere steder er der en separat vandrerute som en trampesti langs vandet.

Cykelturen Fjordstien forbindes af de 4 færger:
Rørvig-Hundested færgen, Kulhuse-Sølager færgen, Hammerbakke-Orø færgen og Orø-Holbæk færgen.

Fjordstien fører dig gennem skove og bakkede landskaber, idylliske landsbyer og købstæder som Frederikssund og Roskilde, og så slår den også et smut rundt om Orø i Isefjorden. Undervejs passerer du kirker, godser, vandmøller og andre interessante steder.
Undervejs på ruten vil der være mulighed for cykelhjælp, optankning af vand, toilet, seværdigheder, unik natur. Nemmere kan en skøn cykelferie ikke blive.

Hele vejen rundt langs Fjordstien er der mulighed for overnatning.
Der er både forskellige bed & breakfasts og shelters.

Kontakt os

Kontakt os via formularen hvis du er interesseret i ovenstående eller har ønsker eller spørgsmål til os.
Vi kan helt sikkert hjælpe dig!

© bike-tours.dk – 2022
Kurv
Din kurv er tom.

Det ser ud til at du ikke har valgt noget endnu.